Felnőtt, gyermek, láthatatlan fogszabályozás Budapest, Harmónia-Dent

Rendelők

1052 Budapest V. ker. Bécsi utca 5. III./5 (35-ös kapukód)

1028 Budapest II. ker. Máriaremetei út 65.

Kérjen időpontot most!

+36 30 297 4551

info@harmoniadent.hu

Az egészséges, csillogó fogsor magabiztossá teszi Önt! Fogaink színe genetikailag meghatározott, de az évek múlásával elfogyasztott ételek, italok, dohányzás hatására további elszíneződések alakulnak ki. A fogfehérítés lényege, hogy a pigment anyagokat kémiai úton lebontjuk.

Az alkalmazott fogfehérítő rendszer az egyik legkorszerűbb eljárást nyújtja. A kezelés gyors, segítségével fogai egyszeri alkalommal, 3x10perc alatt átlagosan 4-8 árnyalattal is fehérebbek lehetnek, de akár 10 árnyalatnyi változás sem ritka (a VITA színskála szerint). Az eredmény függ az elszíneződés mértékétől, azonban az otthoni fogfehérítő eljárásoknál 30%-kal sikeresebb.

A fogfehérítés mellékhatások nélkül, a fogzománc kímélésével nyújtja a lehető leghatékonyabb eredményt. Hidegfényű technika és a speciális vízbázisú fogfehérítő zselé a fogak felszínét, és azok mélyebb rétegeit tisztítja. Biztonságos eljárás, a fogak szöveteinek és a fogidegek károsítása nélkül.

A fogfehérítés menete:

  • A kezelés a fogak professzionális tisztításával kezdődik (fogkő eltávolítás, homokfúvós tisztítás).
  • Fogszínkulcs segítségével meghatározzuk a fogainak jelenlegi színét, így a kezelés után Ön is össze tudja hasonlítani kapott fogszínét az eredetivel.
  • A lágyszövetek védelme érdekében fogínyvédőt teszünk fel.
  • Ráhelyezzük a fogakra fogfehérítő gélt, amelynek speciális alkotóelemei csökkentik a kezelés alatt fellépő fogérzékenységet. Majd megvilágítjuk 10 percre a hidegfényt kibocsájtó rendszerrel.
  • Lemossuk a zselét, és szükség esetén még kétszer megismételjük ugyanezt az eljárást.

Fogfehérítésnél csak a fogzománc világosodik, a mesterséges fogművek: tömések, porcelánhéjak, koronák színe nem változik. Ezek cseréje a kezelés után javasolt, így nem lesz árnyalateltérés a természetes fogak és a restaurációk között. A fogfehérítést követő 48 órában lehetőleg ne fogyasszon sötét színezéket tartalmazó ételt, italt (kávét, teát, kólát, vörösbort) és kerülje a dohányzást. Terhes nőknek, parodontális betegségben szenvedőknek nem ajánlott a kezelés.