Felnőtt, gyermek, láthatatlan fogszabályozás Budapest, Harmónia-Dent

Rendelők

1052 Budapest V. ker. Bécsi utca 5. III./5 (35-ös kapukód)

1028 Budapest II. ker. Máriaremetei út 65.

Kérjen időpontot most!

+36 30 297 4551

info@harmoniadent.hu

 -  Fogszabályozás lágy erőkkel

Lágy erejű fogszabályozás lehetséges a legmodernebb önligírozó készülékekkel. Beépített zárak rögzítik az ívet, a hagyományos rendszerek megszokott (olykor színes) gumikarikái helyett. Kezelés során kicsi a súrlódás, a lágy erőknek köszönhetően a fogak mozgatása is gyorsabb. A terhelő erő akár négyszázszor kisebb, mint a hagyományos rendszereknél, ami komfortos a pácienseknek, kedvező a fogaknak, a fogágynak és a csontnak.

Súlyos elváltozások kíméletes gyógyítása is lehetséges. A kezelés során helyet teremtünk a fogaknak. Így minimálisra csökkenthető a fogszabályozó kezelés miatt történő foghúzás. Az egészséges harapási forma kialakítása legtöbb esetben sebészeti beavatkozás nélkül lehetséges. Elasztikus gumihúzások segítségével kialakítható a szabályos fogsor érintkezés. A terápia során az arcközép is harmonikusan változik. A mosoly és az arc megjelenésének tökéletesítése az egyéni adottságoknak megfelelően történik.

Rendelőnkben alkalmazott passzív önligírozó rendszer a Damon Q (fém), valamint esztétikus változata a Damon Clear (alumínium-oxid kristály) készülék. A Clear bracket átlátszóságának köszönhetően esztétikailag kifogástalan, szinte észrevehetetlen fogszabályozó, ellenáll az elszíneződésnek. A zárak kicsik, elegánsak, könnyen tisztíthatók, illetve nyithatók-zárhatók.

Az önzáras bracketek biztosítják a folyamatos, lágy erőleadást. Aktiválásokra ritkábban van szükség a kezelés során, átlagosan 6-8 hetente. Az alkalmazott High-Tech ívek gyorsabban mozgatják a fogakat, segítik a sikeres kezelés mielőbbi befejezését. A kezelési idő legalább fél évvel rövidül a hagyományos rendszerekhez képest.