A harmonikus fogazat

A harmonikus fogazat

A harmonikus fogazat - A harmonikus fogazatAz ápolt, rendezett fogazat az általános egészség része, és az egész arc összképét meghatározza. Biztosítja viselője önfeledt mosolyát, magabiztos fellépést, jó közérzetet ad. A korszerű fogszabályozásnak köszönhetően bármely életkorban, mindenki számára elérhető a tökéletes mosoly!

A rendellenességek gyógyítását professzionális fogszabályozó kezeléssel végezzük. Célunk az egészséges harapási forma kialakítása, mely szabályos illeszkedést, jó rágóműködést biztosít. Hiszen a fogaknak jelentős funkcionális szerepük van, a táplálék alapos megőrlésével biztosítják az emésztőrendszer egészséges működését. Szabályos fogsorok a helyes beszédhez és kiejtéshez is nélkülözhetetlenek.

A ragyogó mosolyhoz a fogak és a szájüreg gondos ápolása is szükséges. Ezért rendszeres ellenőrzést végzünk, segítséget nyújtunk a tisztításban. Megelőző kezeléseink mind az egészség megőrzését szolgálják. Szikrázóan fehér fogsorok eléréséhez a legmodernebb fogfehérítési eljárást biztosítjuk.

Különös figyelmet fordítunk a fájdalommentességre, barátságos környezetben várjuk vendégeinket. Az egyéni igényeket figyelembe vevő, kimagasló ellátás és kellemes légkör biztosítja a hosszú távú harmonikus együttműködést.

IDŐPONTOT KÉREK!