Láthatatlan fogszabályozás

Kényelmes, áttetsző és eltávolítható – fedezze fel mielőbb az Invisalign által kínált különbséget!

Kivehető láthatatlan készülék - Kényelmes, áttetsző és eltávolítható - Fedezze fel mielőbb az Invisalign által kínált különbséget. Az Invisalign szinte láthatatlan, a kényelmes viselés érdekében személyre szabottan készült fogszabályozók sorozatának segítségével szabályozza a fogsort. Amikor a fogszabályozót kéthetente cseréli, a fogai fokozatosan elmozdulnak a végső tervezett pozíció felé Dr. Szabó Réka fogorvos előírásainak megfelelően.

A hagyományos, rögzített fogszabályozóktól eltérően ezt a fogszabályozót bármikor kiveheti és visszahelyezheti. A végeredmény egy új, szabályos mosoly lesz, amely megváltoztathatja az életét.

IDŐPONTOT KÉREK!

Az Invisalign használatával bátran mosolyoghat

Örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk a világ vezető aligner terápiája elérhető a Harmónia-Dent rendelőjében! Dr. Szabó Réka okleveles Invisalign felhasználó orvos számos továbbképzés, valamint sínterápiában szerzett szakmai tapasztalat és sikeres kezelés után szeretettel várja Önt is konzultációra!

Harapás beállítás a lehető legesztétikusabb, pontos 3D számítógépes technikával tervezett módon. A kezelési terv virtuális megjelenítése által a fogainak szépülése rögtön látható. Egészséges, csodálatos mosoly kialakítása úgy, hogy már a kezelés közben is ragyogónak tűnik fogsora! A lehetséges kezelések: Invisalign Full, Invisalign Lite, Invisalign i7, valamint Invisalign Teen.

A rendszer sajátsága a 3D kezelés tervezés, precíziós fogmozgatások, összetett fogászati problémák komplex kezelése. Az esetleges parodontológiai-, fogpótlással kombinált kezelés is sikeresen kivitelezhető, foghiány ideiglenes pótlása is megoldható a sínekkel. A fogszabályozás természetesen szoros együttműködésben zajlik a kezelő fogorvosával.

Eltávolítható sínek!

Csakis a legkényelmesebb, a rohanó mindennapi élettel leginkább összeegyeztethető kezelést kínáljuk! A fogszabályozás alatt egyre vonzóbb lesz mosolya, miközben akadálytalanok a családi étkezések, munkahelyi tárgyalások, fontos megjelenések, hiszen a sínek eltávolíthatóak! Természetesen a fogápolás sem elhanyagolható, a megszokott gondos fogmosás biztosított, nehézségek nélkül. A rendelői professzionális tisztító kezelésekkel is a segítségére leszünk!

Költségek

Tisztában vagyunk azonban azzal, hogy az ár nagyon fontos tényező a döntéshozatal során. Az összes típusú fogszabályozási kezeléshez hasonlóan az Invisalign kezeléssel járó költség is az egyedi esettől függ, tehát a kiegyenesítést igénylő probléma összetettségétől és a szükséges kezelési időtartamtól.

Általános szabály, hogy a költségek a hagyományos rögzített fogszabályozóhoz hasonlók. Noha kizárólag az Invisalign terméket biztosító szakember tudja pontosan meghatározni az egyéni költséget.

Készen áll arra, hogy megtegye a következő lépést?

IDŐPONTOT KÉREK!

 

Kezdjen el tenni új mosolyáért!

Az Invisalign kezelésre fordítandó idő személyenként változik.Függ attól, hogy milyen gyakran viseli a fogszabályozót, az életstílusától, valamint a kezelés céljától.

Konzultáció

“Felkerestem
 az Invisalign terméket biztosító szakembert, aki megerősítette, hogy a fogsorom szabályozható az Invisalign módszerével.”

® ClinCheck

“Háromdimenziós szkennerrel felvételt készítettek a fogaimról, és a ClinCheck bemutatón megnézhettem, hogy a fogaim hogyan fognak kinézni a kezelés végén. “

 

1. hónap

“Megkaptam
 az első fogszabályozó- készletet. Meglepődtem, hogy milyen kényelmes viselni és milyen egyszerű eltávolítani. “

4-9. hónap

“Körülbelül kéthetente kapom az új fogszabályozó- készletet. Már kezdem látni a változást a fogaimon. “

9-17. hónap

“A fogszabályozók minden készlete közelebb
visz a kívánt mosolyomhoz. És továbbra 
is alig néhány ember vette észre, hogy viselem. “

18. hónap

“Befejeztem a fogszabályozók utolsó készletének használatát és megláthattam az új, szabályos mosolyomat. Remek érzés.“

Az Invisalign világszerte már 4 millió embert kezelt. Ez több, mint 4 millió különféle Invisalign sikertörténetet jelent. Íme ezek közül kettő:

Kirsty története

Kivehető láthatatlan készülék - Kirsty történeteMivel már nem tizenéves voltam, a fém fogszabályzóknál diszkrétebb megoldásra vágytam. Nem akartam még több figyelmet vonni a fogaimra. Az Invisalignnak köszönhetően az emberek észre sem vették, hogy fogszabályzót hordok, amíg fel nem figyeltek arra, hogy a fogaim rendeződni kezdtek. A fogszabályzók felhelyezése után örültem mennyire könnyű betenni és kivenni őket, és hogy nem kellett folyton fogorvoshoz járnom. Teljesen illeszkedett az életstílusomhoz.

“Az Invisalign kezelés drámaian megnövelte az önbizalmam.”

Az Invisalign kezelés drámaian megnövelte az önbizalmam. Mindig is vidám, pezsgő egyéniség voltam, de igyekeztem rejtegetni a fogaim. Most már imádok mosolyogni. Határozottan ajánlanám másoknak is. Bárcsak korábban belevágtam volna.

Khadija története

Kivehető láthatatlan készülék - Khadija történeteKomplexusom alakult ki a fogaim miatt. Kiálló elülső fogaim voltak, az állkapcsom pedig túl kicsi volt, tehát utáltam mosolyogni. Több kezelési lehetőségnek is utánanéztem, és úgy döntöttem, hogy az Invisalign a számomra tökéletes megoldás. Mivel a fogszabályozók szinte észrevehetetlenek, nyugodtan élhettem tovább az életem anélkül, hogy külön odafigyeltem volna mások reakcióira – mások ugyanis egyszerűen nem is tudtak arról, hogy fogszabályozót viselek.

“Visszakaptam a mosolyom”

A kezelés elejétől végéig 18 hónapig tartott. Minden nap viseltem a fogszabályozókat, kivéve az étkezések és az ivás időtartamát. Ez az Invisalign egyik legjobb vetülete: illeszkedik az ember életébe. A kezelésnek köszönhetően most sokkal magabiztosabbnak érzem magam. Egyszerűen fogalmazva visszakaptam a valódi mosolyom.

Magabiztosság. Jövőkép. Élet. Az Invisalign segítségével könnyedén elérheti álmai mosolyát. Valójában alig befolyásolja a mindennapi életét.

Ön készen áll az új mosolyára?

IDŐPONTOT KÉREK!